Pannenkoekfeest voor grote mensen

Bent u de kinderfeestjes ontgroeid, dan is Tiengemeten nog steeds een uitgelezen locatie voor een gezellige familiebijeenkomst. Het eiland biedt voor elk wat wils. U kunt naar twee musea: het Landbouwmuseum en het Rien Poortvliet-museum, die beide op loopafstand van Pannenkoeken bij Hèlène zijn. Heeft u langer de tijd, maak dan een boeiende natuurwandeling met een gids of laat u rondrijden op een huifkar en hoor onderweg over de enerverende geschiedenis van Tiengemeten. Kinderen kunnen zich – onder begeleiding van volwassenen – uitleven op de Natuurspeelplaats.

Uw uitvalsbasis is Pannenkoeken bij Hèlène. Op de sfeervolle zolder van deze woning uit 1850 kunnen groepen tot maximaal 40 personen elkaar ontmoeten onder het genot van koffie, thee en de lokale lekkernij Tientje-kruidkoek.

Uiteraard verzorgen we graag een smaakvolle pannenkoekenmaaltijd voor uw gezelschap. Vallen pannenkoeken minder in de smaak, dan kunnen we ook een broodjeslunch op tafel toveren, compleet met koffie, thee, melk en jus d’orange.

Pannenkoekdiner drie gangen voor groepen (€25,- p.p.)

- Vooraf: Tomatencrèmesoep

- Hoofdgerecht: stapel pannenkoeken spek, pannenkoeken kaas en stapel pannenkoek naturel (uiteraard allen met stroop poedersuiker) en evt kinderpannenkoek met Smarties en vruchtenhagel.(max 2 pannenkoek p.p.)

- Dessert: Appelgebak met ijs & slagroom, Kinderijsje: vanille-ijs, M&M’s en slagroom

Pannenkoekdiner voor groepen (€12,- p.p.)

Stapel pannenkoeken met spek, stapel met kaas en stapel pannenkoeken naturel (uiteraard allen met stroop poedersuiker) en kinderpannenkoek met M&M's en vruchtenhagel. (max 2 pannenkoek p.p.)

Incl glas ranja voor de kinderen en een drankje naar keuze voor volwassenen. €12,- per persoon.
Kinderen tot 12 jaar half geld als ze bij het hoofdgerecht ook kinderpannenkoeken nemen.
 

Rondrit met een huifkar en aansluitend pannenkoekdiner (€50,- p.p.)

- Ontvangst met koffie/thee en Tientje

- Rondrit met huifkar en twee Zeeuwse paarden over Tiengemeten van 2,5 uur. Boer Piet vertelt onderweg over de natuur en over het eilandleven vroeger en nu.

- Pannenkoekdiner drie gangen.

(Minimaal 16 personen, maximaal 20 personen)

Omdat de wensen en het budget van ieder anders zijn, maken we graag samen met u een plan voor een feestelijke dag op Tiengemeten. Uw aanspreekpunt is Hans Oosterhof, tel. 0186-660238 of 06-53489250. U kunt uw festiviteit ook combineren met bijvoorbeeld een barbecue bij Herberg Tiengemeten.