Kinderfeestjes bij Hèlène

Wat is leuker dan je verjaardag vieren op een echt – bijna onbewoond – eiland? Je feestje begint met een spannende overtocht naar Tiengemeten met de veerpont. Tien minuutjes later ben je er al!

We beginnen in het restaurant met ranja en iets lekkers. De kinderen die je hebt uitgenodigd gaan uiteraard eerst uit volle borst voor je zingen en hebben dan gelegenheid om hun cadeautjes te geven. Dat bergen we even veilig op, want vervolgens gaan jullie lekker spelen. Dat kan bij mooi weer in de geweldige Natuurspeelplaats naast het pannenkoekenrestaurant. Zeg wel tegen je vriendjes dat ze schone kleren meenemen, want vies worden móet in deze speeltuin. De tickets voor de Natuurspeeltuin kosten €6,- voor kinderen en €4,- voor volwassenen (leden Natuurmonumenten betalen €2.- pp minder)

Is het minder mooi weer, dan hebben we een leuk alternatief. In het Landbouwmuseum vol met oude tractors en andere machines is een leuke opdrachten-speurtocht.

Na de speeltuin of de speurtocht hebben jullie natuurlijk enorme honger gekregen. Daarom gaan jullie aan het eind van de middag terug naar Hèlène. Daar wacht een grote stapel pannenkoeken op jullie en staat er van alles klaar om deze pannenkoeken zo mooi mogelijk te versieren. We hebben er weer lekkere limonade bij.

Moegespeeld en met volle buiken gaan jullie weer aan boord van de veerpont.

Programma:

- Ontvangst met limonade. Evt extra: heerlijke pannenkoektaart met aardbeien en slagroom*

- Spelen in de Natuurspeelplaats of het Landbouwmuseum. Die toegangskaartjes koop je zelf.

- Onbeperkt pannenkoeken eten met limonade

- Verrassing voor de jarige

Prijs per persoon: €8,50 (*meerprijs pannenkoek-aarbeitaart €2,- p.p.)

Begeleiders: grote pannenkoek spek/kaas of een grote pannenkoek naturel of een paknnenkoek appel en drankje naar keuze €8,50 p.p. (€10,50 met pannenkoektaart)