» Terug naar vorige pagina

17-03-2015

Terug naar Tiengemeten

Vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus vier Tiengemeten de zomer met het vermaarde muziekfestival 'Terug naar Tiengemeten'.
Het ‘kleinste eilandfestival van Nederland’ wordt gehouden in een boomgaard op de oostpunt van eiland Tiengemeten. Dit jaar is bijna het gehele veld voor het podium overdekt, zodat het feest geen hinder heeft van eventuele regen of felle zon. De organisatie plaatst ook her en der in de boomgaard picknickbanken, zitjes ed en de bezoekers mogen eigen (camping)stoeltjes meenemen. De festivalganger kan volop smikkelen en smullen, want de organisatie laat een veerboot vol met foodtrucks en rollende keukens naar het eiland komen, variërend van sushi tot bradwurst.

Dagkaarten

Voor ‘Terug naar Tiengemeten; zijn zowel dagkaarten als festivaltickets te koop. Alle tickets zijn inclusief bootretour. Vrijdag zijn de optredens van 16.00 tot 23.00 en zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur. Wie een ticket voor twee dagen heeft kan tussendoor met de boot naar de vaste wal, maar er kan ook op het eiland worden gekampeerd.
Vrijdagavond is het eigentijds Hollands wat de klok slaat, met als headliners de Sallandse polderrock van Bökkers en opzwepende Mexicaanse smartlappen van Joris Linssen en Caramba.
Terug naar Tiengemeten sluit zaterdagavond af met het zeer dansbare Projekt Rakija (Oost Europese feestmuziek)en de sfeervolle hippiemuziek van The Cosmic Carnival. Daarvoor is er een reis terug in de tijd naar de sound of Earth & Fire.
Dagkaarten vanaf €29,- Festivaltickets tot 1 april €45,- (daarna €55,-) Campingtickets incl ontbijt vanaf €35,- Informatie over de bands en tickets: www.terugnaartiengemeten.nl
» Terug naar vorige pagina