Veel vergaderlocaties beweren uniek te zijn, eiland Tiengemeten ís het. En dat op slechts 15 minuten rijden vanaf wereldhavenstad Rotterdam!  Op het moment dat de veerboot zich losmaakt van de wal en opstoomt naar Tiengemeten veranderen sfeer en ritme. Haast en stress blijven aan de vaste wal, je kunt niets anders dan je schikken in het eilandgevoel. Dat is niet erg, want de ongereptheid van het autovrije natuureiland schept ruimte in hart en hoofd. Dat wat werkelijk belangrijk is wordt gemakkelijker zichtbaar. 

Vergaderen bij Héléne

Voor gezelschappen tot maximaal 50 personen is de sfeervolle houten zolder van de Hélénehoe een perfecte ambiance. Op nog geen 5 minuten lopen van de veerhaven op het eiland, vindt u hier een gezellige plek voor workshops, teambuilding, coaching ed. De ruimte biedt veel privacy en rust.

Het vergaderarrangement bij Héléne kost €40,- p.p. Dit arrangement omvat: koffie, thee, tafelwater en versnaperingen de hele dag, luxe broodjeslunch** met soep en gebruik flip-over /beamer en zaalhuur. 

(**van april t/m oktober mogelijkheid van pannenkoeklunch) Retourticket veerpont (a €5,- p.p.) is niet bij de arrangementsprijs inbegrepen.

Vergaderen in de herberg op Tiengemeten

De herberg is een sfeervol baken op de meest oostelijke punt van het eiland . Uw bijeenkomst of training kan worden gecombineerd met een natuur- en vogelexcursie, een huifkartocht, een rondvaart of een lezing. De herberg heeft een intieme vergaderzaal voor maximaal 8 personen.

Deze locatie op het puntje van Tiengemeten mag dan uniek zijn, ze blijft betaalbaar. Er is al een dag-vergaderarrangement vanaf €40,- p.p. Dit arrangement is inclusief vervoer haven-herberg vv., koffie, thee, tafelwater en versnaperingen de hele dag, luxe broodjeslunch met soep en gebruik flip-over /beamer. 

Retourticket veerpont (a €5,- p.p.) is niet bij de arrangementsprijs inbegrepen.